Vellykket medlemsmøte i Soma garasjen lørdag 12. November 2016.

Møte foregikk i en oppvarmet Volvo B57 fra 1968 nemlig Bersagel bussen, her holdt Jørn Malde og Petter Eiane foredrag om SOT med bilde framvisning. SOT står for Stavanger og Omegn Trafikkselskap. Etterpå var det utlodding med flotte premier.          Liv Mari Kjerstad stekte sveler. Så under møte var det mulighet å få noe godt å bite i.          I pausen var det omvisning i garasjen. Vi er stort sett fornøyd med gjennom føringen av møte, 16 medlemmer møtte opp i Soma garasjen. Vi håper antallet stiger på neste medlemsmøte.

dsc_2486

Sveler og kaffe.

dsc_2485

Oppvarmet buss og fornøyde medlemmer.

dsc_2487

Foredrag om SOT.

 

 

 

 

 

dsc_2483

I pausen var chevroleten det store samtale emne.

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.