Hafrsfjord-dagen 2017


Slik som tidligere år, vil vi også dette år delta på HAFRSFJORD-DAGEN ved Flyhistorisk Museum på Sola. Arrangeres lørdag 2.september fra kl.11.00 – 15.00. Sammen med Militære kjøretøy, Brannbiler, Lastebiler, Motorsykler, Sportsbiler og andre veterankjøretøy, vil vi være representert med L-25627 Høle og Forsand bussen – og mulig et par busser til. Og selvfølgelig mange fly – både ute og ikke minst inne på selve flymusèet. Det vil bl.a. bli avholdt en markering og fremvisning av musèets Catalina fly som de har arbeidet med i 30 år – og som nå er ferdig! Hold av allerede nå et par timer til dette unike samferdselshistoriske treffet på Sola. Hangardørene er åpne og det vil foregå salg av pølser, is og brus – og kaffe og vafler. Og suvenirer, bøker, litteratur m.m. Holder dere løpende orientert fram til arrangementet 🙂

FB_IMG_1503354098715

FB_IMG_1503354109602

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.