NYTT FRA STYRET ultimo mars 2021.

Dere, våre medlemmer, lurer vel på hva styret i foreningen holder på med. Det har jo vært stille siden det digitale  Årsmøtet i fjor vedtok fisjonen fra medlemmene i nordfylket. De har jo som kjent fått godkjent sin «avdeling Haugaland».  Og, det går tilsynelatende bra der oppe.

     Som dere nok forstår er det ikke lett å få en forening som vår til å fungere særlig bra under en pandemi. Dette gjelder både Haugalandsavdelingen og vår egen. Desto gledeligere at det likevel foregår en del aktivitet mellom smittebølgene, både her og i nord.

     Vår avdeling sør skulle egentlig ha avholdt et ekstraordinært årsmøte etter den nevnte fisjonen. Styrets plan var at det burde være et «fysisk» møte, med medlemmene til stede.

Så fikk vi det ikke til. Smitten økte på igjen. I styret vedtok vi da å vente til nå i mars til vi regnet med å kunne avholde et ordinært årsmøte.  Som alle forstår så gikk ikke det heller. Det vi tar sikte på nå, og som vi har fått lov til av Hovedstyret, er å avholde Årsmøtet en gang før ferien. I verste fall blir det ikke før i starten av september og da kan det igjen bli et digitalt møte.

     Så vil jeg si litt om hva vi tross alt har fått til i fjor og så langt i år:

Styremøtene har vært mange på grunn av situasjonen. Så har vi ervervet og innredet en stor brakke hvor vi kan samle de mange rutebilhistoriske bilder og dokumenter som har vært lagret på diverse steder tidligere og selvsagt også en mengde gjenstander tilknyttet rutebilnæringen. I brakken, heretter kalt «kontor og møtelokalet vårt», kan vi ha besøk av medlemmer som vil fordype seg i bilder og materiell og vi kan ha medlemsmøter. Brakken er plassert innenfor port 5 i Somagarasjen.

      Somagjengen og medlemmer i Sokndal har renovert, og overhalt bussmotorer, bla. til Overlandbussen og til Volvoen på Sandbekk. Sistnevnte nærmer seg etter hvert fullførelse.  Videre så er det ryddet og kjørt vekk mye boss og vi har solgt en del metall.

     Det arbeides nå sporadisk med hugging av en delebuss samt med en Scaniamotor som skal stå på Soma.

     Så, som dere ser så er det ikke helt «dødt», men vi gleder oss til arrangementer med bussene våre og selvfølgelig til å treffe våre medlemmer. Pandemien må jo ta slutt en gang.

    

GOD PÅSKE!

sekretæren

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.