Arkivet

Sommerbåten i Sandnes.

Torsdag 30. Juli 2015 kom sommerbåten til Sandnes. Vi stilte opp med L-25627 Høle & Forsand Billag med Svein Hommeland som sjåfør og Sverre Haga Bilruter sin 21.  Vi hadde et håp om at bussen ville bli filmet under direkte sendingen, men det ble det ikke noe av. Nrk prioriterte ikke å filme et oversikts bilde over livet på kaien. Men det ble tatt noen bilder fra båten da de holdt på å legge til, og der ser vi bussene. Nyt bildene.

Alle foto: nrk.TQmNBxC1hNOMZyqZcXIIbQTzmO-K2B8NMe1JPc6xRxCQ

 

 

 

 

yRcl2POXgv3swuW79xdl2gLpFXKwvD-g2sXa8-P-p7_Q

______________________________________________________________

Månedensbilde.

Juni 2015

Fra veteranbusstreffet i Kristiansand i pinsen 2015.

______________________________________________________________

Frivillighetskonferansen oktober 2014.

Lørdag den 25. Oktober var vi påmeldt til frivillighetskonferansen i Statens hus. Arrangør var Fylkeskommunen med Fylkesmannen Magnhild Meltveit Kleppa i spissen. Rune Hauge og Øyvind T. Gilja sto på stand for RHF avd. Rogaland. Det var mange frivillige organisasjoner med på dette arrangementet.  Bussen måtte selvfølgelig være med og selveste fylkesmannen Magnhild Meltveit Kleppa tok seg tid til å slå av en prat med oss i bussen. På scenen var det blant annet kåseri av Gunnar Roalkvam, danse oppvisning av gruppa Kalinka og intervju av seks frivillige organisasjoner + mye mer.

___________________________________________________________

Kulturminnedagen september 2014.

På Mariero Stasjon ble kulturminnedagen feiret med utstilling av busser og godsvogner. I den gamle stasjonsbygningen ble det servert kaffe, vafler og kaker. Utstillingen var åpent for publikum. Det var ganske mange folk innom og de små likte seg i bussene. Værgudene var på vår side denne dagen. Se bildene fra utstillingen.

______________________________________________________________